Waarom kies je
voor goed op web?

Eenvoudig

content en design eenvoudig zelf te bewerken

Je hebt geen technische kennis nodig om je eigen website te bewerken en beheren. De content en de vormgeving van jouw website kun je zelf eenvoudig bewerken. Met ‘Goed Op Web’ ben je verzekerd van een website die er altijd goed uitziet. De website is naadloos aan te sluiten op de huisstijl van jouw organisatie.

Helpdesk

altijd een helpdesk achter de hand

Wij hechten veel waarde aan een goede service en staan daarom altijd klaar om je persoonlijk te woord te staan. Op werkdagen zijn we altijd voor jou bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. Bel, mail, app en we reageren zo snel mogelijk. Liever persoonlijk contact? De deur van ons kantoor in Hellendoorn staat altijd voor je open!

Goed

webdesign is responsive en vindbaar in Google

Een website van Goed Op Web is maatwerk in een vast template. De website wordt gebouwd in WordPress, is volledig te personaliseren en ziet er op elk apparaat prachtig uit. Zowel op desktop, tablet en mobiel wordt jouw website uitstekend weergegeven. Dankzij de geoptimaliseerde techniek is de website snel en vindbaar in Google. En natuurlijk is je website AVG-proof en goed beveiligd.

Snel

korte lijntjes

We houden van korte lijntjes. Wil je snel schakelen? Geen probleem. Een website van Goed Op Web is snel geregeld. Jij bepaalt de inhoud, wij regelen de techniek. Je kunt direct beginnen en de website staat binnen 2 werkdagen online.

Duidelijk

een duidelijk proces

Geen verborgen kosten. Gewoon een geweldige website. Je betaalt eenmalig het bedrag voor het ontwikkelen van jouw website. Je kunt al vanaf € 1.500 een website ontwikkelen die geheel van jou is en waarbij je een onbeperkt aantal pagina’s kunt aanmaken. Lees meer over onze gunstige tarieven.

Geïnteresseerd in goed op web?